ΝΕΤΗ ΦΙΛΙΑ

Communication Manager

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Νέτη Φίλια γεννήθηκε στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές Media στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και ως το 1999, εργάστηκε στον Ρ/Σ «Αθήνα 984» ως δημοσιογράφος ενημερωτικών εκπομπών, ρεπόρτερ και εκφωνήτρια ειδήσεων.

Το 1996 ξεκίνησε να αρθρογραφεί στον περιοδικό Τύπο και ειδικότερα στα γυναικεία περιοδικά Madame Figaro, Life & Style, Hello, ΕΓΩ, 7 ΗΜΕΡΕΣ TV, όπου ανέλαβε μόνιμες στήλες σχολιασμού της επικαιρότητας, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων, επιμέλεια ύλης και Assistant Αρχισυνταξία.   

Από το 1998 ως το 2003 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ως παρουσιάστρια-συντάκτρια δελτίων ειδήσεων, ενημερωτικών εκπομπών, ρεπόρτερ και υπεύθυνη καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Το 2006 ακολούθησε η συνεργασία της με το κανάλι ALTER στο News Desk, καθώς και σε ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.      

Από το 2010 κατέχει πτυχίο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, HND in Counseling Psychology από το Mediterranean College, ενώ το 2013 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στην Αθήνα.

Το 2015 ήταν παραγωγός της πρωινής ζώνης στο μουσικό ραδιόφωνο Galaxy92. 
το παρελθόν έχει επιμεληθεί την ύλη σε μυθιστορήματα και διηγήματα.
Είναι ενεργή στα social media και από το 2009 αρθρογραφεί σε site και ενημερωτικά portal. 

Είναι τακτικό μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: nfilila@in-touch.gr